SCHOONMAAKDIRECT Contact Sitemap
Schoonmaakartikelen

Contact

DIRECT BEDRIJFSDIENSTEN

Direct e-mail:
info@schoonmaakdirect.nl

Vochtbestrijding?

Vochtwering en vochtbestrijding met Vochtweringdirect.nl

Home>Gevelonderhoud

Gevelonderhoud

Het professioneel reinigen en onderhouden van een gevel is specialistisch werk. Het onderhoud vergt kennis van materialen, het opmeten van vocht, het te gebruiken materiaal en de te verwerken middelen als coatings en reinigingsmiddelen. Ook is het van belang dat er rekening wordt gehouden met de laatste arbo regelgevingen en uiteraard het milieu, dat hoog op de prioriteiten lijst staat.

Wij zijn een specialist op ons vakgebied, wij hebben meerdere mogelijkheden om uw gevel te reinigen en te beschermen.

 

Bekijk de video zandstralen:

Brandschoon

Oude gevels kunnen in nieuwe staat gebracht worden middels zandstralen en in combinatie met een voegspecialist is uw gevel als nieuw.

Gevelonderhoud op diverse manieren

Een eenvoudigere manier om vervuilde gevels te reinigen is uiteraard middels hoge druk reiniging.Wij hebben machines die heet water combineren met een hele hoge druk, soms wel tot 350 bar.Algen, atmosferische vervuiling en dergelijke kunnen eenvoudig verwijderd worden. Indien de gevel sterk vervuild is, of er zit aanslag van bijvoorbeeld cementsluier op de gevel, dan kunnen wij ook met reinigingsmiddelen uw gevel met binnen de EEG goedgekeurde reinigingsmiddelen uw gevel goed reinigen.

Gevelonderhoud en impregneren

Teneinde uw gevel te beschermen kunnen wij deze voor u coaten met impregneermiddelen. Deze middelen zorgen voor het langer schoon blijven van de gevel. Een ander voordeel van deze impregneermiddelen is de mate waarin nieuw vuil zich niet, tot moeilijker hecht en bijvoorbeeld graffiti eenvoudig verwijderd kan worden. Bekijk onze referenties.

Zie het impregneermiddel als een flinter dun plastic jasje dat naadloos aansluit.

Bel gerust voor meer informatie: 06-623 62 087

 

Schoonmaakdirect.nl | Schildersdirect.nl | Schoonmaakbedrijf