SCHOONMAAKDIRECT Contact Sitemap

Gevels

Schoonmaakartikelen

Contact

DIRECT BEDRIJFSDIENSTEN

Direct e-mail:
info@schoonmaakdirect.nl

Vochtbestrijding?

Vochtwering en vochtbestrijding met Vochtweringdirect.nl

Home>Gevels>Gevelreiniging in Almere

Gevelreiniging in Almere

Schoonmaakdirect reinigt ook veel gevels in Almere en omgeving. In de steden is uiteraard behoorlijk veel vervuiling. In tegenstelling tot algenvorming op gevels heeft de stad veel last van atmosferische vervuiling, uitlaatgassen en vocht en / of schimmels. Ook bij nieuwbouw projecten kunnen er problemen ontstaan vanwege salpeterzuur, ook deze hele lelijke vlekken kunnen wij voor u verwijderen.

Er bestaan geen gevels die wij niet kunnen reinigen of als nieuw kunnen opleveren.

gevelreiniging-gevelonderhoud-almere    Bekijk

 

Bekijk onze video

 

Alles geregeld van A tot Z

Schoonmaakdirect regelt alles van A tot Z, van het opvangen van de vervuiling ( wettelijk verplicht ) tot de bijbehorende verzekeringen, vergunningen, steigers en / of hoogwerkers.

Schoonmaak en het behandelen van gevels gaat gepaard met kennis en kunde, wij hebben dan ook veel ervaring met diverse reinigingmethoden als zanstralen en gevel impregneren / hydrofoberen.

Vocht problemen en beschadigingen

Indien u vochtproblemen heeft hebben wij hier de juiste partner voor. In samenwerking en onder toezicht van schoonmaakdirect wordt de gehele opdracht voor u uitgevoerd.

Schoonmaakdirect reinigd en onze collega kan de gevel opnieuw voegen. Schoonmaakdirect kan na het voegen uw gevel impregneren teneinde de gevel te beschermen tegen vocht en vervuiling. Goed geregeld dus !

Almere

In Almere is de meeste vervuiling op gevels gewoon met een professionele hogedrukreiniger met warm water te reinigen, de meeste gevels zijn nog jong. ( op Almere-haven na ).

Laat uw gevel in Almere goed reinigen en impregneren, dan heeft u de komende 10 jaar een schone gevel en is de gevel beschermd tegen vocht.

Schoonmaakdirect voor uw perfecte gevel!

Bel snel voor een afspraak 035-6239175 of mail: info@schoonmaakdirect.nl

Schoonmaakdirect.nl | Schildersdirect.nl | Schoonmaakbedrijf