SCHOONMAAKDIRECT Contact Sitemap

Gevels

Schoonmaakartikelen

Contact

DIRECT BEDRIJFSDIENSTEN

Direct e-mail:
info@schoonmaakdirect.nl

Vochtbestrijding?

Vochtwering en vochtbestrijding met Vochtweringdirect.nl

Home>Gevels>Gevelreiniging in Utrecht

Gevelreiniging in Utrecht

Schoonmaakdirect reinigt ook veel gevels in Utrecht en omgeving. In de steden is uiteraard behoorlijk veel vervuiling. In tegenstelling tot algenvorming op gevels heeft de stad veel last van atmosferische vervuiling, uitlaatgassen en vocht en / of schimmels. Ook bij nieuwbouw projecten kunnen er problemen ontstaan vanwege salpeterzuur, ook deze hele lelijke vlekken kunnen wij voor u verwijderen.

Er bestaan geen gevels die wij niet kunnen reinigen of als nieuw kunnen opleveren.

utrecht-gevelreiniging-gevelonderhoud     

 

Bekijk onze video

Alles in Utrecht geregeld van A tot en met Z

Schoonmaakdirect regelt alles van A tot Z, van het opvangen van de vervuiling ( wettelijk verplicht ) tot de bijbehorende verzekeringen, vergunningen, steigers en / of hoogwerkers.

Schoonmaak en het behandelen van gevels gaat gepaard met kennis en kunde, wij hebben dan ook veel ervaring met diverse reinigingmethoden als zandstralen en gevels impregneren / hydrofoberen.

Vocht en beschadigingen aan de gevel

Indien u vocht problemen of beschadigingen aan de gevel heeft dan dient u dit eerst op te lossen. Schoonmaakdirect reinigt of zanstraalt uw gevel en laat een bevriende collega de reparaties uitvoeren. Na deze reparaties kan de gevel geimpregneerd / gehydrofobeerd worden om er zorg voor te dragen dat uw vocht problemen zijn opgelost en uw gevel voor de komende 10 jaar is beschermd.

Schoonmaakdirect voor uw perfecte gevel!

Bel snel voor een vrijblijvende afspraak of proefstuk: 035-6239175 of mail: info@schoonmaakdirect.nl

Schoonmaakdirect.nl | Schildersdirect.nl | Schoonmaakbedrijf