SCHOONMAAKDIRECT Contact Sitemap

Glasbewassing

Schoonmaakartikelen

Contact

DIRECT BEDRIJFSDIENSTEN

Direct e-mail:
info@schoonmaakdirect.nl

Vochtbestrijding?

Vochtwering en vochtbestrijding met Vochtweringdirect.nl

Home>Glasbewassing

Glasbewassing

De glasbewassing wordt door schoonmaakdirect op verschillende manieren uitgevoerd.

Schoonmaakdirect werkt met hoogwerkers, vanuit een gondel, met ladders en uiteraard met het welbekende osmose systeem.

Een enorme hype is uiteraard de glasbewassing uitvoeren middels het osmose systeem dat met carbon stelen, een wasborstel en gedemineraliseerd water, waarvan de ionen omgedraaid en magnetisch zijn uw ramen en kozijnen grondig en snel reinigt.

Schoonmaakdirect heeft 5 fulltime glazenwassers op de weg die gecertificeerd en opgeleid zijn om de werkzaamheden naar behoren te verrichten.

In samenspraak tot het voorafgaand genoemde speelt de arbodienst een grote rol naast het voldoende verzekerd zijn voor eventuele schade. De kans op schade is uiteraard niet groot, maar risico’s nemen is niet ons vak.

Glasbewassing wordt door ons zowel aan de binnen als aan de buitenzijde uitgevoerd. Glasbewassing aan de binnenzijde wordt veelal in combinatie met het microvezelconcept uitgevoerd vanwege het lekwater dat u niet op uw vloer wilt laten morsen. Wij voorkomen ergernis met betrekking tot lekwater op tapijten, harde vloeren of spetters op muren en kozijnen.

Geen plek is te gek

Architecten ontwikkelen de meest waanzinnige, maar ook de meest ingewikkelde gebouwen die voor de glazenwasser een enorme uitdaging zijn. Met onze moderne apparatuur en het elektronisch meten van gebouwen hebben wij altijd een passende oplossing voor u!

Naast het voorafgaand genoemde levert schoonmaakdirect ook advies bij bouw, ondergrond en afstanden, teneinde er zorg voor te dragen dat u niet voor verassingen komt te staan met betrekking tot de uitvoering van de glasbewassing als uw pand wordt opgeleverd.

Maak kennis met ons enthousiaste, kwalitatief goede en razendsnelle glazenwassers team!

Schoonmaakdirect levert glasbewassing in en om de volgende plaatsen:

Amsterdam, Almere, Hilversum, Utrecht, Amersfoort

Neem direct contact met ons op

Schoonmaakdirect.nl | Schildersdirect.nl | Schoonmaakbedrijf