SCHOONMAAKDIRECT Contact Sitemap

Glasbewassing

Schoonmaakartikelen

Contact

DIRECT BEDRIJFSDIENSTEN

Direct e-mail:
info@schoonmaakdirect.nl

Vochtbestrijding?

Vochtwering en vochtbestrijding met Vochtweringdirect.nl

Home>Glasbewassing>Glasbewassing in Almere

Glasbewassing in Almere

In Almere blijft de glasbewassing een enorme uitdaging.

De kunst van het leveren van aantrekkelijk geprijsde glasbewassing ligt vooral in de planning en het combineren van de inzet van de hoogwerker indien deze van toepassing is.

Schoonmaakdirect levert veel glasbewassing in Almere met hoogwerkers en wij zijn dan ook in staat om aantrekkelijke tarieven te bieden.

Naast onze hoogwerkers hebben wij een osmose systeem met gedemineraliseerd water, ladders, puntjes en ons microvezelsysteem.

Schoonmaakdirect verzorgt voor u de benodigde vergunningen om de hoogwerker of om onze werkwagens te plaatsen en is verzekerd tot € 1,5 miljoen voor eventuele schade. De kans op schade is uiteraard niet groot, maar risico nemen is niet ons vak.

Onze glazenwassers die de glasbewassing uitvoeren in Almere werken in de regio Noord Holland en Flevoland en zijn altijd bij u in de buurt. Het voordeel dat dit voor u biedt is dat wij bij een spoedopdracht snel ter plaatsen zijn.

Referenties met betrekking tot glasbewassing in Amsterdam hebben wij uiteraard ook voor:

Onder andere: Sky radio, Reactiveringscentrum, Huxley associates, Sthree Holding, Claus en Kaan Architecten en diverse verenigingen van eigenaren, Zorgcentra Zonnestraal. Bekijk de referenties

Bel gerust om een afspraak te maken voor advies en / of consult met betrekking tot de glasbewassing, of vul het contactformulier in, dan wordt u indien u dit formulier voor 16:00 uur invult dezelfde dag nog gebeld voor een afspraak en / of advies.

Met vriendelijke groet,
Uw glazenwasser in Almere en omgeving

Schoonmaakdirect.nl | Schildersdirect.nl | Schoonmaakbedrijf