SCHOONMAAKDIRECT Contact Sitemap

Glasbewassing

Schoonmaakartikelen

Contact

DIRECT BEDRIJFSDIENSTEN

Direct e-mail:
info@schoonmaakdirect.nl

Vochtbestrijding?

Vochtwering en vochtbestrijding met Vochtweringdirect.nl

Home>Glasbewassing>Glasbewassing in Amersfoort

Glasbewassing in Amersfoort

In Amersfoort blijft de glasbewassing een enorme uitdaging.

De kunst van het leveren van aantrekkelijk geprijsde glasbewassing ligt vooral in de planning en het combineren van de inzet van de hoogwerker indien deze van toepassing is.

Schoonmaakdirect levert veel glasbewassing in Amersfoort met hoogwerkers en wij zijn dan ook in staat om aantrekkelijke tarieven te bieden.

Naast onze hoogwerkers hebben wij een osmose systeem met gedemineraliseerd water, ladders, puntjes en ons microvezelsysteem.

Schoonmaakdirect verzorgt voor u de benodigde vergunningen om de hoogwerker of om onze werkwagens te plaatsen en is verzekerd tot € 1,5 miljoen voor eventuele schade. De kans op schade is uiteraard niet groot, maar risico nemen is niet ons vak.

Onze glazenwassers die de glasbewassing uitvoeren in Amersfoort werken ook in de gehele provincie Utrecht en zijn altijd bij u in de buurt. Het voordeel dat dit voor u biedt is dat wij bij een spoedopdracht snel ter plaatsen zijn.

Referenties met betrekking tot glasbewassing in Amersfoort hebben wij uiteraard ook voor u. Bekijk de referenties

Bel gerust om een afspraak te maken voor advies en / of consult met betrekking tot de glasbewassing, of vul het contactformulier in, dan wordt u indien u dit formulier voor 16:00 uur invult dezelfde dag nog gebeld voor een afspraak en / of advies.

Met vriendelijke groet,
Uw glazenwasser in Amersfoort en omgeving

Schoonmaakdirect.nl | Schildersdirect.nl | Schoonmaakbedrijf