SCHOONMAAKDIRECT Contact Sitemap
Schoonmaakartikelen

Contact

DIRECT BEDRIJFSDIENSTEN

Direct e-mail:
info@schoonmaakdirect.nl

Vochtbestrijding?

Vochtwering en vochtbestrijding met Vochtweringdirect.nl

Home>Referenties

Referenties

Het klantenbestand van SCHOONMAAKDIRECT bestaat uit bedrijven en particulieren. Vanuit het privacy-oogpunt kunnen wij niet alle referenties weergeven, echter hieronder vindt u een selectie van onze klanten.


 

Sky Radio"Begin 2009 stonden wij voor de keuze bij het huidige schoonmaakbedrijf blijven of op zoek gaan naar een nieuw schoonmaakbedrijf. We hebben voor het laatste gekozen. Na gesprekken met diverse bedrijven, kwam Schoonmaakdirect als beste naar voren. Sinds 1 juli 2010 zijn wij een samenwerking aangegaan en wij zijn zeer tevreden."


 

Landgoed ZonnestraalSchoonmaak direct was 1 van de 9 schoonmaakbedrijven die ik heb uitgenodigd een offerte te maken voor ons bedrijf. Rick van Es heeft zijn bedrijf op een zodanige manier gepresenteerd dat wij graag met hem in zee gingen.

Tot op heden naar onze volle tevredenheid. In de opstartfase zijn alle voorkomende facetten adequaat en voortvarend opgepakt. Rick van Es is flexibel en oplossingsgericht. Eén dringend telefoontje, waarin wij melden verlegen te zitten om schoonmaakpersoneel, doet Rick direct actie ondernemen waarna hij ervoor zorgt dat wij binnen 24 uur over een fulltime kracht kunnen beschikken.

Wij kijken verder uit naar een duurzame en prettige samenwerking met Schoonmaakdirect.

Care Residence Zonnestraal
Mark Wensink


 

Overige referenties

GoldenTulip Huxly AssociatesClaus en Kaan ArchitectenReactiveringscentrum en Dagverzorging 't GooiEHP Hotelsreal recognising talentSTHoldingsVeronica

Schoonmaakdirect.nl | Schildersdirect.nl | Schoonmaakbedrijf