SCHOONMAAKDIRECT Contact Sitemap
Schoonmaakartikelen

Contact

DIRECT BEDRIJFSDIENSTEN

Direct e-mail:
info@schoonmaakdirect.nl

Vochtbestrijding?

Vochtwering en vochtbestrijding met Vochtweringdirect.nl

Home>Reiniging van kunstof en aluminium kozijnen in Amsterdam

Reiniging van kunstof en aluminium kozijnen in Amsterdam

Het reinigen van kunstof kozijnen is buitengewoon belangrijk. Kunstof kozijnen blijven de kleur behouden indien deze regelmatig gereinigd en geconserveerd worden.

Het reinigen van kunstof kozijnen is een van onze specialisme in Amsterdam, alle materialen en middelen om deze kozijnen te reinigen en in de was te zetten zijn aanwezig.

Het reinigen van aluminium kozijnen is een stuk eenvoudiger. Op het moment dat aluminium verkrijt, dan is er de mogelijkheid, ondanks dat de kozijnen er slecht uitzien, te reinigen en te coaten met een 2 componenten lak. Wax is eigenlijk geen optie, deze applicatie is tijdrovend en het resultaat is minimaal zichtbaar. De beste wax blijft maximaal 6 maanden aanwezig.

2 componenten lak is de oplossing voor aluminium kozijnen in Amsterdam

Een 2 componenten lak, zorgt voor het tot leven brengen van het pigment en uw kozijnen zijn weer als nieuw. Een nog groter voordeel heeft u dat deze lak 10 jaar garantie ( afbouwend ) biedt.
Indien u deze methode laat toepassen bent gegarandeerd verzekerd van het in stand houden van kwalitatief goede kozijnen die ook voor het oog als nieuw lijken.

Offerte in Amsterdam

U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen voor het reinigen van uw kozijnen en het behandelen daarvan. Het reinigen van een deel van het kozijnen of een ander deel van uw pand wordt kosteloos verzorgd inclusief het conserveren. ( behandelen met lak ).

Referenties in Amsterdam

Indien u referenties wilt over hoe Schoonmaakdirect kunstof en aluminium kozijnen reinigt en conserveert, kijk dan onder referenties in Amsterdam.

Voorbeeld van een gereinigd en geconserveerd kozijn:

Voorbeeld van een gereinigd en geconserveerd kozijn

Bel gerust voor een vrijblijvende offerte: 035-6239175 of mail naar info@schoonmaakdirect.nl

Zandstralen, Gevel stralen in Amsterdam

Een van de meest effectieve manieren om oude of zeer vervuilde gevels op te knappen is toch wel het stralen van de gevel met zand.

Erg oude gevels  of sterk vervuilde gevels in Amsterdam kunnen afhankelijk van de instelling van de machine, de type norzels en de zand dikte, de hoogste resultaten worden geboekt in tegenstelling tot het heetwater of stoomreinigen.

Welke gevels zijn geschikt in Amsterdam?

Zandstralen kan op bijna alle gevel toegepast worden in Amsterdam. Indien u uw gevel laat zandstralen door Schoonmaakdirect dient de gevel  na het zandstralen geïmpregneerd ( gehydrofobeerd ) te worden teneinde vervuiling en vocht tegen te gaan. U heeft tot 10 jaar garantie ( afbouwend ) op deze applicatie.

Keuze: Heetwater of zandstralen in Amsterdam?

Voor dat u een keuze maakt welke toepassing geschikt is voor uw woning, bedrijfspand of instelling kunt u ons vrijblijvend uitnodigen voor advies. Vaaks is zandstralen niet nodig en is een hoge drukreiniger tot 300 bar met 90c heetwater afdoende. Heetwater reinigen is uiteraard een stuk voordeliger qua kosten.

Professioneel!

Het zandstralen gebeurt met hightech apparatuur van IBIX. De gevel stralen wordt hier door makkelijker en eenvoudiger bereikbaar door lichte apparatuur en de meest innovatieve technieken die er zorg voor dragen dat u gevel overal gelijkmatig en professioneel behandeld kan worden.

Hoe zit dan nu met vervuiling bij en na behandeling?

Onderstaand enkele voorbeelden van een behandelde gevel:

Gevelbehandeling voor Gevelbehandeling na

Stoffig?

Schoonmaakdirect werkt nagenoeg stofvrij doordat wij Nat zandstralen.

Beschadigde gevels in Amsterdam?

Indien nodig : Voegwerk reparaties / vervangen na het stralen

Naast het zandstralen levert Schoonmaakdirect de mogelijkheid om de gevel ook te laten voegen door een bevriende collega gevestigd in Amsterdam.

Schoonmaakdirect.nl | Schildersdirect.nl | Schoonmaakbedrijf