SCHOONMAAKDIRECT Contact Sitemap

Schoonmaak

Schoonmaakartikelen

Contact

DIRECT BEDRIJFSDIENSTEN

Direct e-mail:
info@schoonmaakdirect.nl

Vochtbestrijding?

Vochtwering en vochtbestrijding met Vochtweringdirect.nl

Home>Schoonmaak>Schoonmaak in Amsterdam

Ons schoonmaakbedrijf in Amsterdam

De schoonmaak in Amsterdam wordt op dit moment verzorgt door 8 fulltime schoonmakers en 6 parttime schoonmakers. Sympathieke, hardwerkende, Nederlands sprekende, opgeleide en gemotiveerde schoonmakers, waarvan de meeste graag nog een aantal uren extra willen werken in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam.

Schoonmaak direct is te allen tijde op zoek naar schoonmaak personeel in de deze regio en wij hebben dan ook tientallen medewerkers klaar staan die graag bij u de schoonmaak willen verzorgen in Amsterdam of in de omgeving van Amsterdam.

Schoonmaakdirect is een enthousiast en gezond bedrijf dat graag wil doorgroeien teneinde de dienstverlening in Amsterdam en omgeving voor u te verbeteren.

In Amsterdam en omgeving hebben wij diverse referenties van zowel Nederlandse dan wel Engelse bedrijven waar schoonmaakdirect de schoonmaak verzorgt en al jaren diverse diensten levert.

Schoonmaakdirect levert schoonmaak voor o.a.:

Huxley associates, Real Staffing Group, Claus en Kaan architecten, diverse Verenigingen van Eigenaren, Sthree Holdings, Sky radio, freshsupport, Reactiveringscentrum, Zorginstelling Zonnestraal, Golden Tulip. Bekijk de referenties

Indien u meer informatie en / of advies wilt over de diensten die wij in de schoonmaak leveren, neem dan gerust contact met ons op.

Schoonmaakdirect.nl | Schildersdirect.nl | Schoonmaakbedrijf